keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Hoppu!

Höpsin tuossa viime viikolla siitä, kuinka tärkeää on pysyä vireänä luomisen kanssa. No, tällä saralla ei ole ollut ongelmia viime päivinä.
Viikonloppuna yksi deadline pläjähti voimalla päin pläsiä. Tehtävänanto oli luokkaa "tee levynkannet kahdessa päivässä." Ei kait siinä. Minä tein. Jouduin kyllä järjestämään itselleni muutaman päivän lisäaikaa erään ongelman takia. Koneeni kovalevyhän tosiaan kuoli. Maanantaina sain Helsingistä tiedon, että mitään ei ollut tehtävissä. Kovalevyltä ei pystytty pelastamaan mitään. Ja arvatkaas olivatko levynkansiin tarvittavat kuvat tuolla kovalevyllä?
Järjestin uudet kuvaukset loppuviikolle. Uudet kuvat ehtivät juuri ja juuri painoon levyn kanssa. Kunhan tekniikka pelaa. Kamera voi sanoa "error", tietokone voi tiltata, mitä vain.
Saatan siirtää valmiit kuvat saman tien ulkoiselle kovalevylle ja polttaa muutamalle levylle. Pitäisikö vielä tehdä kymppikuvat?Jos tästä ei mitään positiivista pysty repiä, niin jäipä ainakin yksi opetus käteen; muistakaa hei kaverit ne varmuuskopiot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti