tiistai 24. toukokuuta 2011

Jussi

Kuten kerroin aikaisemmin, Isäntä Meidänin Jussi -biisi sai ryöpytystä radio rockin Jussi Heikelän kovissa käsissä. Vaikka Heikelä nosti Isännät esille "aika" ikävällä tavalla, yleisö kuitenkin kiinnostui bändistä ja Jussi -kipaleesta.
Rauta on kuumaa, joten taotaan.

Kuvasimme meidän isännän kanssa torstai-iltana lapsen nukuttamisen ohessa musiikkivideon "Jussiin". Jos on mahdollista, niin tämä video tehtiin vielä pienemmällä budjetilla ja vaatimattomammin, kuin video Vastavoimaa -biisiin. "Vastavoimaa" nieli noin kaksi euroa (pikkusiskon siideri), "Jussi" ei tarvinnut sitäkään.

Olin jo jonkin aikaa halunnut kokeilla leffan tai musiikkivideon tekemistä still-kuvilla. Nyt oli oikea hetki testata tuota tyyliä myös senkin takia, koska videokameramme on epäkunnossa.

Sitten vain räps, räps ja vielä 826 kertaa räps.

Seuraavana päivänä upposin syvälle editointimaniaan, enkä muistanut nousta koneen äärestä seitsemään tuntiin.

Tässä taas todiste yksinkertaisuuden toimivuudesta. Simppeli idea ja luonteva isäntä. Yliyrittäminen romukoppaan. Lopputulos on ihan kiva, vaikka vaimo sen päivässä tekikin.

3 kommenttia:

 1. Hyvä teidän perhe : )

  VastaaPoista
 2. hyva video ja oli kiva paasta kuulemaan tuo paljon kohuttu biisikin vihdoin. Nyt ainakin tiedan mista puhutaan :)

  VastaaPoista
 3. merci vaan kovasti!
  ai kamala, kohu on kauhea sana! "kohumissi", "kohulaulaja", "kohubändi", "kohubiisi". onneksi seiska ei ole vielä soitellut :D

  VastaaPoista