perjantai 27. tammikuuta 2012

Villi Pohjola in action

Synttärilahjaksi itselle hankittu You Complete Me:n Villi Pohjola -sulkakauluri pääsee tänä iltana viimein ulkoilemaan. Kaulurista, tulevasta illasta ja viimein pestystä tukasta inspiroituneena katselin jopa tunteja ennen lähtöä mitä puen päälleni. Tätä ei tapahdu usein. Yleensä vaatevalinnat tehdään meidän taloudessa aivan viime minuuteilla ja hampaita kiristellään koska kaikki sukkahousut ovat rikki.
Nyt vaatevalintoja yksinkertaistaa valtavan pyöreä vatsani. Mikään ei enää mahdu päälle. "Hmm, miten olisi tälläkin kertaa kainaloihin ulottuvat trikoopöksyt ja  suurensuuri turvakaapu? Ja tietty mustaa, että on sitten varmasti oikein turvallinen olo."
Näitä mustanpuhuvia trikoohetkiä varten on olemassa sulkakauluri. Tappavan tylsästä tuleekin hetkessä ihan kiva ja vähän hassu.


Jos tunnistat itsesi hetkittäin laiskana pukeutujana tai muuten vain mustan trikoon liputtajana, vaikka haluaisit olla kiva ja hassu, suosittelen tutustumaan vaikkapa Nakedin nettikauppaan: http://www.nakedhelsinki.com/shop

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti