torstai 26. tammikuuta 2012

Kaustiselle taas!

Tämän blogin tarina alkoi aikalailla tasan vuosi sitten Kaustisen kamarimusiikkiviikkojen aikaan kun olin saanut pestin kamarimusiikkiviikon vuoden taiteilijana.
Vuosi on mennyt vauhdilla. Paljon on kuitenkin saatu aikaiseksi. Vuoden aikana blogikirjoituksia on syntynyt 168. Lähes kaikki puuhailuni ja työni viime vuodelta löytyvät Bombombolasta.
Inspiroiduin pitämään blogia kun halusin jäsennellä tekemisiäni. Töihinsä saa terveellistä välimatkaa blogin kautta ja asiat näkee ikään kuin uudessa valossa suodatettuaan ne ensin julkisiksi nettiin. Blogin pitäminen on selkeästi parantanut itsetuntemustani niin valokuvaajana että henkilökohtaisellakin tasolla. Onpa blogi poikinut jonkun keikankin.Kaikki kuvat viime vuoden kamarimusiikkiviikolta.

Tämän postauksen tarkoitus ei ollut harrastaa syvällistä pohdintaa, vaan lähinnä muistuttaa ihmisiä suuntaamaan taas Kaustiselle. Kamarimusiikkiviikon tunnelma on ihan omansa ja lämpimyydessään jotain täysin poikkeavaa.
Itselläni on suunnitelmissa osallistua huomenna perjantaina klo: 19.00 Kaarina-äitini ja Annika Myllärin Cabaret! -konserttiin sekä sen jälkeen salonkikonserttiin. Kuohujuoma kuulemma sisältyy lipun hintaan ja jalalla saa pistää koriasti.
Lauantaina olisi tarkoitus osallistua Nuotit nietoksessa -lastentapahtumaan. Musiikkia, lättyjä ja pulkkailua. Täydellistä.

Kamarimusiikkiviikon sivuille löytää täältä: http://www.kamarimusiikkiviikko.net/Kaustisen_Kamarimusiikkiviikko/Ohjelma.html

Kaustisella nähdään!

2 kommenttia:

  1. Valokuvanäyttelysi vuosi sitten Kamarimusiikkiviikolla oli mieleenpainuva - kiitos vielä näin jälkeenpäinkin.

    VastaaPoista
  2. kiitos itsellesi kauniista sanoista!

    VastaaPoista