torstai 28. huhtikuuta 2011

Rohmun tunnustukset

Olen niin mukavuudenhaluinen, että en ole moneen talveen käyttänyt mitään muita kenkiä, kuin maihareita. Aikuisuuden myötä olen oppinut, että tennareilla ei pärjää pakkasessa eikä sohjossa.

Rakastan saumoista ratkeilevia maihareitani suuresti, mutta en kuitenkaan niin suuresti, kuin kevyitä kesäkenkiä tai korkkareita. Lämpömittari, auringonpaiste ja lähestyvä vappu kertoivat minulle, että tänään saa olla se päivä, kun laitan maiharit kaappiin muutamaksi kuukaudeksi.

Nyt ne kesäkengät pitäisi vain löytää. Kiireisen kevään takia vaatehuolto ei ole oikein tässä taloudessa toiminut. Kaikki vaatteet, sekä muutkin tavarat, jotka eivät ole löytäneet omaa paikkaansa, on heitetty "siivoamisen" yhteydessä karusti vaatehuoneen lattialle. Projekti vaatehuoneen raivaus on edelleen kesken, mutta tavaravuoren alta löytyi pienen penkomisen ja viikkaamisen jälkeen useammatkin kesäjalkineet. Jotkut ovat vielä ilman paria, mutta alla onnekkaat parilliset.

Näillä pärjää helposti seuraavan kesän.
Löysinpäs vuoren alta, päältä ja välistä myös jonkun laukun.


Huh, tätä tavaraa on ihan hirveät määrät. Onneksi voin lohduttautua sillä, että suurin osa vaatteistani ja ylipäänsä kaikesta omistamastani materiasta on ainakin toisen käden kautta minulle kulkeutunutta.

Loppun pieni pyyntö: pitäkää minut poissa kirppareilta, en tarvitse enää mitään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti